Rendhagyóan indult az év az ERP-nél

ERP Consulting hírek

Idén, hagyományteremtő céllal, a kollégákkal közösen elköltött reggeli keretében tartottak tulajdonosaink évindító értekezletet.

A rendezvény szakmai részében a 2023-as év főbb céljait és eredményeit tekintettük át, melynek során a munkatársak összefoglaló képet kaptak az üzletágak teljesítményeiről és a projektjeink alakulásáról. A tavalyi év kihívásaira a kollégák erőfeszítéseinek és csapatmunkájának eredményeként sikeres válaszokat tudtunk adni, melynek köszönhetően a cégünk továbbra is stabil alapokon, komplex szakmai megoldások szállításához szükséges képességekkel várja az előttünk álló feladatokat.

Az elmúlt év összegzését követően, a hazai SAP tanácsadási piac jelenlegi és várható trendjeinek felvázolása mellett ismertettük a 2024. év főbb céljait és lehetőségeit. Ezek elérése érdekében továbbra is kiemelt szerepet kap az ERP munkatársi közösségének növelése, illetve a szolgáltatásaink magas színvonalának megőrzéséhez és bővítéséhez szükséges tudásfejlesztés, képességfejlesztés. A nagy létszámban részt vevő kollégákkal áttekintettük a tervezett projektjeinket, illetve az üzletágaink számára 2024. évre kitűzött főbb fókuszpontjainkat is. A szakmai ismertetőt követően megünnepeltük a jubiláló és az employer branding kampányunkban résztvevő kollégáinkat! Majd egy kötetlen, beszélgetős reggeli zárta a sikeres rendezvényünket, mely lehetővé tette, hogy közösen értékeljük mind az eredményeinket, mind az összetartó, 25 éve épülő ERP-s közösségünket!


Montazs