A CRITERION új SAP-jának előnyei

ERP Consulting hírek

Hosszú évek óta dolgozunk együtt a CRITERION-nal, amely az ország készpénz logisztikájának egyik központi szereplője. 2019 óta készültünk közösen a korábbi SAP rendszerük lecserélésre SAP S/4 HANA alapon. A projekt megvalósítása során a Microsoft Azure infrastrukturájára támaszkodtunk.

Az év elején indult új rendszer számtalan új lehetőséget kínál a CRITERION számára:

  • interfészekkel kapcsolódik a CRITERION adminisztratív és operatív rendszereihez, így többféle szoftver dolgozik együtt;
  • az integrációk és rendszer által biztosított automatizmusok kihasználásával rengeteg hatékonyságnövelő megoldás került implementálásra;
  • az implementáció során több tízezer törzsadatot konszolidáltunk (aki már csinált ilyet nem kell ecsetelnünk a jelentőségét)
  • a rendszerhez illesztettük az ERP NAV online számla megoldását is.

 A CRITERION új SAP-jának egyik legnagyobb előnye, hogy az implementáció során konszolidáltuk és frissítettük az SAP-ban implementált vállalati folyamatokat, amely a munkatársak hatékonyságát tovább növeli. A legmodernebb technológiák alkalmazásával pedig megteremtettük a hosszú távú működés és a további rendszerintegrációk és fejlesztések alapjait.